Mrożone ciasto dyniowe wymaga około 2 godziny i 45 minut od początku do końca. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, ciasteczka gingersnap, lody waniliowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W małej miseczce wymieszać 1 1/2 szklanki pokruszonych pierników i 1 łyżkę cukru. Wymieszać z roztopionym masłem lub margaryną. Naciśnij mieszaninę równomiernie do 9-calowej płyty pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Gingersnap
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Piec przez 15 minut. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
W średniej misce połącz dynię, 1 szklankę cukru, sól, imbir, cynamon i gałkę muszkatołową. Wymieszać do całkowitego wymieszania. Złożyć ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Cynamon
Dynia
Imbir
Gałka Muszkatołowa
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Lody rozłóż równą warstwą na dnie schłodzonej Skórki gingersnap.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Wlać mieszaninę dyni do lodów. Zamrażać co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
Dynia
7
Udekoruj bitą polewą i zmiażdżonymi piernikami w razie potrzeby.