Mrożone Ciasto Truskawkowe

Mrożone Ciasto Truskawkowe
Mrożone ciasto truskawkowe to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 1078 kalorii, 12g białka, oraz 51 g tłuszczu. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz lody vanillan, truskawki, galaretkę truskawkową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Frosty Strawberry Squares, Deser Z Mrożonych Truskawek, oraz Deser Cytrynowo-Truskawkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić żelatynę we wrzącej wodzie i stopniowo dodawać lody, mieszając aż do rozpuszczenia. Uwaga: jeśli ciasto ma być schłodzone 3-4 godziny przed podaniem, zwiększyć do 1 1/2 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
żelatynażelatyna
WodaWoda
2
Schłodzić do grubości, ale nie ustawione (15-25 minut), a następnie złożyć truskawki i wlać do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3
Schłodzić do jędrności; udekorować bitą śmietaną i połówkami orzecha włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzecha WłoskiegoPołówki Orzecha Włoskiego
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn