Mrożone Ciasto Czekoladowo-Miętowe

Mrożone Ciasto Czekoladowo-Miętowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj mrożonego ciasta czekoladowo-miętowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 376 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ekstraktu waniliowego, lody waniliowe, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Szachownica Mrożona Miętowo-Czekoladowa, Mrożony Deser Czekoladowo-Miętowy, oraz Mrożone Miętowe Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Białka umieścić w małej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Rozgrzej piekarnik do 275°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Do białek dodać śmietanę z kamienia nazębnego; ubijać do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
4
Rozprowadzić na dolnych i górnych stronach natłuszczonego i posypanego mąką 9-in. talerz z głębokim talerzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
5
Piec 1 godzinę. Wyłączyć piekarnik i nie otwierać drzwi; niech beza ostygnie całkowicie wewnątrz piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Do sosu czekoladowego, w małym ciężkim rondlu, roztopić masło i czekoladę; wymieszać, aż będzie gładka. Wymieszać z cukrem i odparowanym mlekiem. Gotować na małym ogniu 45-60 minut lub aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
7
Wyjąć z ognia; wymieszać ekstrakty i sól. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Lody rozłóż na bezową skórkę. Złóż bitą śmietanę do schłodzonego sosu czekoladowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
9
Rozprowadzić na warstwie lodów; przykryć i zamrozić do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn