Mrożone Ciasto Czekoladowo-Malinowo-Serowe
Mrożone ciasto czekoladowo-Malinowo-serowe może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 81 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz maliny owoców spread, maliny, galaretki smak czekolady instant budyń, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Mrożone Ciasto Czekoladowo-Malinowe, Mrożony Tort Czekoladowo-Malinowy, oraz Mrożone Ciasto Czekoladowo-Malinowe - 4 Punkty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko, twarożek i owoce zmiksować w blenderze na gładką masę.
Dodać suchy budyń wymieszać; zmiksować 2 min.
Wlać do dużej miski. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem. Łyżka do 8-lub 9-calowej płyty pie; gładki wierzch.
Zamrozić 6 godzin lub do twardości. Tuż przed podaniem polać startą czekoladą i malinami.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.