Mrożone Ciasto Bezowe Z Marakui

Mrożone Ciasto Bezowe Z Marakui
Mrożone ciasto bezowe z marakui może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Jeśli masz masło, śmietanę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 17 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mrożone Ciasto Bezowe Z Marakui, Ciasto bananowe z marakui karmelem i bezą kokosową, oraz Mrożone patyczki owocowe z marakują i limonką.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 135°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Narysuj 3 (14 na 3 cale) prostokąty, w odległości około 3/4 cala, na pergaminie. Obróć papier (będą widoczne prostokąty) i połóż go na lekko masłowej dużej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Ubij białka ze szczyptą soli w dużej misce za pomocą miksera elektrycznego ze średnią prędkością, aż utrzymają miękkie szczyty. Ubić w cukrze, 1 łyżka na raz, następnie zwiększyć prędkość do wysokiej i kontynuować bicie, aż białka przytrzymaj sztywne błyszczące szczyty, o 4 minut z mikserem stojącym lub 8 do 10 minut z ręcznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Przełożyć bezę Do Woreczka z końcówką 1/3 cala i całkowicie wypełnić prostokąty. Delikatnie wygładzić blaty, następnie piec w środku piekarnika, aż będzie jędrny i bardzo blady złoty, 45 do 60 minut. Wsuń warstwy Bez (na pergaminie) na duży stojak. Całkowicie ostudzić, a następnie ostrożnie obrać pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Roztopić masło ze skrobią kukurydzianą, miąższem z marakuji i 3/4 szklanki cukru w 2-ćwiartkowym ciężkim rondlu na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MęczennicyOwoce Męczennicy
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Całe jajko i żółtka ubić w dużej misce, aż się połączą, a następnie dodać mieszaninę masła w strumieniu, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przenieść mieszaninę do rondla i gotować na umiarkowanie małym ogniu, ubijając stale, aż wystarczająco grube, aby utrzymać znak trzepaczką i pierwszy pęcherzyk pojawia się na powierzchni, 3 do 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Przenieść twaróg natychmiast do metalowej miski ustawionej w większej misce z lodem i zimną wodą i schłodzić, mieszając od czasu do czasu, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ubij śmietanę z pozostałymi 2 łyżkami cukru mikserem elektrycznym, aż po prostu utrzyma sztywne szczyty. Delikatnie, ale dokładnie złożyć 2 szklanki bitej śmietany na twarożek, tworząc mus (do nadzienia i lukru).
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
6
Przenieść 3/4 szklanki bitej śmietany do małej miseczki i rezerwy, schłodzone, na warstwę śmietany. Złożyć 1/2 szklanki musu do pozostałej bitej śmietany, a następnie przenieść do oczyszczonego worka z ciastem wyposażonego w końcówkę 1/8 cala i rezerwy, schłodzone, do dekoracyjnego lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Ułóż 1 warstwę bezy, płaską stroną w dół, na talerzu i równomiernie rozprowadź 3/4 szklanki musu. Przykryć kolejną warstwą bezy i równomiernie rozprowadzić bitą śmietaną. Przykryć pozostałą warstwą bezy, płaską stroną do góry, a pozostały mus rozprowadzić równomiernie na wierzchu i bokach ciasta, wygładzając łopatką do ciasta. Lukier dekoracyjnie wyłożyć na wierzch ciasta, następnie zamrozić, odsłonić, aż do jędrności, co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2
Około 1 godziny przed podaniem włożyć ciasto do lodówki, aby lekko zmiękło.
1
* Ciasto można zamrażać do 2 dni. Gdy ciasto jest twarde, przykryć folią; usuń folię przed zmiękczeniem w lodówce.* Dostępne na rynkach Latino i niektórych supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn