Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj mrożonych lodów Brownie. Ten przepis służy 12. Ten deser ma 731 kalorii, 7G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, lody karmelowe, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Brownie Sundaes, Brownie Sundaes, oraz Romantic Brownie Sundaes.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Warstwa Brownie: umieść stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 8 przez 8-calową szklaną patelnię do pieczenia sprayem do gotowania oleju roślinnego. Linia patelni z pergaminem, pozwalając 2 cale papieru zwisać po bokach. Odstawić. Spryskaj papier pergaminowy sprayem do gotowania oleju roślinnego.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Warstwa lodów: za pomocą szpatułki rozprowadzić zmiękczone lody na wierzchu warstwy brownie i zamrozić do jędrności, około 4 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
9
Warstwa czekolady: w małym rondlu podgrzać śmietanę na średnim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie zagotuje się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Zdjąć patelnię z ognia i dodać kawałki czekolady. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Za pomocą szpatułki rozprowadź mieszaninę czekoladową na warstwie lodów. Zamrozić na co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania.