Mrożona surówka Coleslaw
Freezer Coleslaw to bezglutenowy, bezmleczny, laktoowowegetariański i wegański przepis na 10 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 188 kalorii . Za 36 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga papryki, marchewki, nasion selera i soli. Najlepiej sprawdza się jako dodatek i jest gotowy w około 25 minut . Czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 51% . Ta ocena jest solidna. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Baie Rose i Orange-Scented Red Berry NON COOK FREEZER Jam , Easy 3 Ingredient Freezer Ice Cream i Indian-Style Coleslaw .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj kapustę z solą; odstaw na 1 godzinę.
W dużym rondlu wymieszaj cukier, ocet, wodę, nasiona selera i nasiona gorczycy. Doprowadź do wrzenia; gotuj przez 1 minutę.
Dodaj do kapusty mieszankę z marchewki, zielonej papryki i octu; wymieszaj.
Przenieś do dużych toreb do zamrażania, szczelnie zamknij i zamroź na okres do 2 miesięcy.
Wyjąć z zamrażarki 2 godziny przed podaniem.