Mrożona Czekolada Masło Orzechowe Ciasto Bananowe
Mrożona Czekolada Masło orzechowe ciasto bananowe wymaga około 6 godzin i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 8G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz banany, masywne masło orzechowe, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mrożone Czekolada-Zanurzone Masło Orzechowe Banany Bites, Mrożone koktajle mleczne bananowo-orzechowe-czekoladowe, oraz Mrożony koktajl bananowo-orzechowo-czekoladowy.
Instrukcje
Ubić serek śmietankowy, masło orzechowe i 1/3 szklanki syropu kukurydzianego razem, aż będzie lekki i puszysty. Czekoladę i masło rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu, aż będzie gładkie.
Dodaj 3 łyżki syropu kukurydzianego i mieszaj do wymieszania.
Pokrój 1 banana i ułóż na dnie skorupy.
Połowę masy masła orzechowego rozprowadzić na plasterkach banana. Wierzch z połową mieszanki czekolady. Powtórz warstwy.
Posypać orzeszki ziemne na wierzchu ciasta, w razie potrzeby.
Przykryć i zamrozić 6 godzin lub do czasu podania.
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut przed cięciem na kliny.