Mroźny Deser Jagodowy
Mroźny deser jagodowy może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 15. Za 62 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 4G tłuszczu i w sumie 147 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką ekstrakt z migdałów, bitą polewę kartonową, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Z łyżką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Deser Latte Frosty, Mroźny Deser Truskawkowy, oraz Deser Z Mroźnych Migdałów.
Instrukcje
W dużej misce połącz nadzienie do ciasta, mleko, sok z cytryny i ekstrakt. Złożyć bitą polewę.
Rozłóż w natłuszczonym 11-calowym. x 7-w. danie. Przykryj i zamrażaj do 2 miesięcy.
Wyjmij z zamrażarki 20 minut przed podaniem.
W razie potrzeby udekoruj dodatkową bitą polewą.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na mrożony deser. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "