Mrożony kardamon Bombe z arbuzem-Cantaloupe Center
Mrożony kardamon Bombe z arbuzem-Cantaloupe Center może być tylko przystawką, której szukasz. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 198 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu migdałowego, margaryny w sztyfcie, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Cantaloupe, Honeydew, and Almond Bombe, Arbuz Bombe, oraz Arbuz Bombe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować lody, połącz pierwsze 4 składniki w misce; zamrozić do jędrności.
Aby przygotować ciasto, spód 8-calowej okrągłej patelni do ciast sprayem do gotowania; spód linii papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania.
Połączyć cukier i jajko w średniej misce; ubić mikserem na średniej prędkości przez 1 minutę lub do dobrze wymieszane. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, sodę i sól połączyć; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru; dobrze wymieszać. Wymieszać z mlekiem, masłem i wanilią.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 15 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni przez 10 minut na stojaku z drutu i wyjąć z patelni. Fajne ciasto całkowicie na stojaku drucianym.
Rozprowadzić morelę na dnie warstwy ciasta i odstawić.
Linia 6-filiżanka szklana miska z folii heavy-duty, pozwalając wrap rozszerzyć się na krawędzi miski; miejsce w zamrażarce 10 minut. Naciśnij lody w dolnej i górnej części miski; zamrażać przez 30 minut lub do firmy. Łyżka arbuza-kantalupa Sorbet do środka miski, mocno naciskając. Na wierzch lodów mocno docisnąć warstwę ciasta, morele rozłożyć bokiem w dół. Przykryć i zamrozić do twardości.
Zanurz miskę w gorącej wodzie na kilka sekund.
Umieść talerz do góry nogami na górze miski; Odwróć bombe na talerz.
Zdjąć folię i pokroić w kliny.