Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj mrożonego deseru cynamonowo-czekoladowego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 348 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, zmielony cynamon, okruchy ciastek waflowych czekoladowych i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Mrożony Deser Czekoladowo-Miętowy, Mrożony Deser Z Białej Czekolady I Malin, oraz Podwójne Czekoladowe Chrupiące Mrożone Batony Deserowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, wymieszać okruchy cookie i masło. Naciśnij w dolnej części ungreased 8-calowy springform pan. Zamrozić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Ciastek
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Łyżka lodów na okruchy; gładki wierzch. Przykryć i zamrozić około 2 godzin lub do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę, cukier i czekoladę do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zagotować i wymieszać około 30 sekund lub do rozpuszczenia czekolady; zdjąć z ognia. Wymieszać z cynamonem. Nadal mieszając 3 do 4 minut lub aż dokładnie wymieszane, błyszczące i lekko pogrubione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Czekolada
Cynamon
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Deser wyjąć z zamrażarki na 15 minut przed podaniem. Uruchom metalową szpatułkę wzdłuż boku deseru, aby poluzować; Usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
Patelnia
5
Deser podawać z ciepłym lub chłodnym sosem. Deser przechowywać w zamrażarce.