Mrożone Truskawkowe Ciasto Margarita
Need a deser wegetariański? Mrożone Truskawkowe ciasto Margarita może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 977 kalorii, 15g białka, oraz 40 g tłuszczu. Przynosi ci to Epikurious. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka truskawek, tequili, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Mrożone Truskawkowe Ciasto Margarita, Mrożone Truskawkowe Ciasto Margarita, oraz Mrożona Truskawka Ogórek Margarita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszać razem okruchy krakersów Grahama, cukier i masło w misce widelcem, aż dobrze się połączą, a następnie równomiernie nacisnąć mieszaninę na dole iw górę strony z masłem 9-calowy metalowy lub szklany talerz pie (pojemność 4-cup).
Piec 10 minut, następnie ostudzić w blaszce na stelażu, około 30 minut.
Przecier truskawki, skórkę, sok z limonki, mleko skondensowane, tequilę i likier w blenderze, aż będzie gładki, a następnie przełożyć do dużej miski.
Ubij śmietanę w innej misce za pomocą miksera elektrycznego ze średnią prędkością, aż po prostu utrzyma sztywne szczyty. Jedną trzecią śmietany delikatnie, ale dokładnie złożyć w mieszaninie truskawkowej, aby rozjaśnić, a następnie złożyć w pozostałej części w 2 partiach.
Wlać nadzienie do skorupy, lekko ją pokrywając, i zamrozić, odsłonięte, aż będzie twarde, około 4 godzin.
Wyjąć z zamrażarki i pozostawić do zmiękczenia w lodówce, około 40 minut ,przed podaniem (ciasto powinno być półsoft).
* Ciasto można zamrozić do 3 dni, przykryć folią po 4 godzinach, a następnie owinąć folią o dużej wytrzymałości. * Ciasto może być również wykonane w 9-calowej (24-cm) patelni sprężynowej. Naciśnij mieszankę okruchów na dnie i 1 cal w górę strony patelni.