Mrożone Ciasto Margarita

Mrożone Ciasto Margarita
Mrożone ciasto Margarita wymaga około 4 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do ubijania, koncentrat limonki, mleko skondensowane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Mrożona Margarita, Mrożone Ciasto Margarita, oraz Mrożona Margarita.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W misce wymieszać precle z cukrem; wymieszać margarynę, aż się równomiernie połączy. Mieszanka łyżka do 9-calowy pie Płyta; naciśnij na dole iw górę boki płyty do utworzenia firmy, nawet skorupa.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie są lekko rumiane, o 5 protokół. Schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wymieszać słodzone mleko skondensowane, koncentrat limonki, tequilę, Likier pomarańczowy i zielony barwnik spożywczy w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
Fioletowe PosypkiFioletowe Posypki
1/2 (12 Uncji) Puszki Mrożonego Koncentratu Limonki, Rozmrożonego1/2 (12 Uncji) Puszki Mrożonego Koncentratu Limonki, Rozmrożonego
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
TequilaTequila
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Śmietanę ubić w szklanej lub metalowej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: bita śmietana utworzy miękkie kopce, a nie ostry szczyt. Złóż bitą śmietanę do słodzonej mieszanki skondensowanego mleka. Łyżka napełniania do schłodzonej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Przykryć ciasto folią i zamrozić do twardości, około 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Odstawić na 10 minut przed podaniem; udekorować plasterkami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn