Mrożone Borówkowe Batony Śniadaniowe
Mrożone borówkowe batony śniadaniowe wymagają około 3 godziny i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje 40 centów za porcję. Ten poranny posiłek ma 74 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz jagody, masło, grecki jogurt jagodowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mrożone Borówkowe Batony Śniadaniowe, Jagodowe mrożone batony jogurtowe + wideo, oraz Borówkowe Batoniki Śniadaniowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w dużej misce, wymieszać 2 1/2 szklanki granoli i roztopionego masła. Mocno dociśnij do dna nieoczyszczonej 8-calowej kwadratowej patelni.
Piec 10 minut. Schłodzić 10 minut na stojaku chłodzącym. Zamrozić około 5 minut lub do ostygnięcia.
Łyżka jogurtu na skórce; delikatnie rozprowadzić na pokrycie.
Posypać jagodami i pokruszoną granolą. Zamrozić około 3 godzin lub do twardości.
Wyjąć z zamrażarki 10 minut przed cięciem. Aby wykonać pręty, pokrój w 5 rzędów na 2 rzędy. Owiń każdy pasek szczelnie folią. Przechowywać w zamrażarce.