Mroźny czekoladowy przysmak

Mroźny czekoladowy przysmak
Frosty Chocolate Treat może być właśnie tym bezglutenowym przepisem, którego szukałeś. Ten przepis pozwala na przygotowanie 18 porcji, każda o wartości 208 kalorii , 6 g białka i 7 g tłuszczu . Za 57 centów za porcję przepis ten pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 104 osoby uznały ten przepis za pyszny i sycący. Udaj się do sklepu i kup mleko czekoladowe, mleko skondensowane, ekstrakt waniliowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 10 minut . Jest on sponsorowany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 50% . Wypróbuj St. Patricks Day Crispy Treat , Chocolate Mousse in Chocolate Shell i Chocolate-Date Cake with Chocolate Sticky Toffee Glaze, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mleko czekoladowe, mleko skondensowane i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko CzekoladoweMleko Czekoladowe
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Ubij bitą śmietanę, aż składniki się połączą. Napełnij cylinder zamrażarki do lodów do dwóch trzecich wysokości; zamrażaj zgodnie z instrukcją producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Resztę mieszanki przechowuj w lodówce do momentu zamrożenia.
4
Przenieść do pojemników do zamrażania; zamrozić na 2–4 godziny przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia3
Magazyn