Need a SOS bezglutenowy i wegański? Mr. Smoky ' s Chipotle-Mustard Hot Sauce może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.96 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 50 minut. Jeśli masz guajillo chiles, nasiona gorczycy, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Yum-O duszona wołowina w sosie musztardowym, Meksykański Pudding Kukurydziany Podany Z Sosem Dymiącym Chipotle, oraz Hamburgery piwne z kremowym sosem musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść guajillo chiles w dużej misce, dodać tyle wody, aby pokryć je, i odstawić, aż zmiękną, o 30 protokół.Gdy chiles są gotowe, odsączyć je w durszlaku i przenieść do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Guajillo
Papryka Chili
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj pozostałe odmierzone składniki, w tym zarezerwowany SOS adobo i zmiksuj około 30 sekund. Zatrzymać i zeskrobać boki dzbana gumową szpatułką, a następnie kontynuować mieszanie do uzyskania gładkości, około 1 1/2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Adobo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
3
Przełożyć gorący sos do pojemnika z szczelną pokrywką i przechowywać w lodówce co najmniej 1 dzień przed podaniem. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Cava Mestres Reserva Brut 1312. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.