Mr. Smoky ' s Chipotle-gorący sos musztardowy
Need a SOS bezglutenowy i wegański? Mr. Smoky ' s Chipotle-Mustard Hot Sauce może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.96 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 50 minut. Jeśli masz guajillo chiles, nasiona gorczycy, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Yum-O duszona wołowina w sosie musztardowym, Meksykański Pudding Kukurydziany Podany Z Sosem Dymiącym Chipotle, oraz Hamburgery piwne z kremowym sosem musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść guajillo chiles w dużej misce, dodać tyle wody, aby pokryć je, i odstawić, aż zmiękną, o 30 protokół.Gdy chiles są gotowe, odsączyć je w durszlaku i przenieść do blendera.
Dodaj pozostałe odmierzone składniki, w tym zarezerwowany SOS adobo i zmiksuj około 30 sekund. Zatrzymać i zeskrobać boki dzbana gumową szpatułką, a następnie kontynuować mieszanie do uzyskania gładkości, około 1 1/2 minuty więcej.
Przełożyć gorący sos do pojemnika z szczelną pokrywką i przechowywać w lodówce co najmniej 1 dzień przed podaniem. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni.