Mozzarella w Carrozza Panini
Mozzarellan w Carrozza Panini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 29g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, oliwę z oliwek, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Spróbuj Mozzarellan in Carrozza (Fried Mozzarella Sandwich) w / Blueberry Balsamic Jam, Neapolitański "Mozzarellan in Carrozza" {tosty francuskie Nadziewane mozzarellą}, oraz Mozzarellan en Carrozza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmaż mielony czosnek w oliwie z oliwek w dużym rondlu.
Dodać całe filety anchois i chiles lub płatki czerwonej papryki, doprawić pieprzem, do smaku. Pozostawić do podsmażenia w ogniu przez około minutę, a następnie usunąć z ciepła.
W małej misce ubić jajka, przyprawić solą i pieprzem, do smaku. Na innym talerzu umieść mąkę i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Podgrzej dużą patelnię nonstick lub patelnię na umiarkowanym ogniu. Gdy jest gorąco, lekko posmaruj patelnię, jeśli nie jest nieprzywierająca. Masło 1 strona każdego kromki chleba, a następnie umieścić 4 kromki, masłem stronie w dół, na powierzchni roboczej.
Rozłóż 1 Stronę 4 kromek chleba z mieszaniną sardeli, dzieląc ją równomiernie. Na wierzchu pokrojone plasterki mozzarelli, dzieląc je równomiernie. Na wierzchu drugą kromkę chleba, z masłem do góry.
Po kolei, zanurzyć kanapki w sezonowanej mąki, powłoki dobrze, a następnie kąpieli jaj. Ustaw je na patelni lub na patelni. Gotować, obracając raz, aż chleb jest dobrze rumiane z obu stron i ser jest stopiony, około 3 minut na stronę.
Pokrój na pół lub ćwiartki i podawaj natychmiast.