Mozzarella w Carrozza

Mozzarella w Carrozza
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Mozzarellan w Carrozzan spróbować. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowane kapary, chleb kanapkowy, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mozzarellan in Carrozza (Fried Mozzarella Sandwich) w / Blueberry Balsamic Jam, Neapolitański "Mozzarellan in Carrozza" {tosty francuskie Nadziewane mozzarellą}, oraz Mozzarellan en Carrozza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kapary podzielić na 12 kromek chleba i równomiernie rozprowadzić. Mozzarellę podzielić na 6 plastrów i posypać pieprzem do smaku. Zrobić 6 kanapek, a następnie odciąć i wyrzucić skorupy do postaci 3-calowych kwadratów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
KaparyKapary
PieprzPieprz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
2
Kanapki posmarować mąką, strącając nadmiar. Ubij razem jajka, mleko i szczyptę soli i pieprzu w innej małej płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ciepła 1/2 łyżka masła z 1 łyżka oleju w 10-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, aż piana ustąpi. W międzyczasie, płaszcz 3 kanapki, 1 na raz, z mieszaniny jaj. Smażyć, obracając raz, aż złoty kolor będzie brązowy, około 5 minut, a następnie osuszyć na papierowych ręcznikach. Pozostałe 3 kanapki usmażyć w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
4
Kanapki kroimy na ćwiartki i od razu podajemy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn