Mozzarella w
Potrzebujesz lacto ovo wegetariańska przystawka? Mozzarellan w a może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 194 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka jajek, chleba kanapkowego, koszernej soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Mozzarellan w Carrozza (smażona kanapka z mozzarellą) z jagodowym dżemem balsamicznym, Neapolitański "Mozzarellan in Carrozza" {francuskie tosty Nadziewane mozzarellą}, oraz Mozzarellan w powozie: Mozzarellan w Karozzie są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Posyp każdą z 4 kromek chleba kawałkiem mozzarelli. Przykryj 4 pozostałymi kromkami chleba, aby uformować kanapki. Pokrój chleb na 1/4 cala sera i odstaw na bok.
W szerokiej, płytkiej misce ubij jajka, aż będą gładkie.
Dodaj mleko, tymianek i sól i mieszaj, aż dobrze się połączą. Zanurz kanapki w mieszance jajecznej jeden po drugim, aby pokryć i odłóż na bok.
W 12 do 14-calowej nieprzywierającej patelni do smażenia podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek do wędzenia.
Umieść 2 kanapki na patelni i gotuj powoli na złoty kolor z pierwszej strony, około 2 minut. Odwróć każdą kanapkę i gotuj z drugiej strony jeszcze przez 2 minuty.
Wyjmij kanapki i odstaw do ciepłego piekarnika. Powtórz proces z pozostałym olejem i kanapkami.