Mozzarellan i Pesto warstwy może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis przyprawy. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 148g białka, 163g tłuszczu, oraz w sumie 2780 kalorii. Na 11,88 zł / porcja, ten przepis okładki 73% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka pesto bazyliowego, jajka, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Mozzarellan i Pesto, Mozzarella Warzywa Warstwowe, oraz Patelnia warstw z Pancettan i Mozzarella.
Instrukcje
1
Spray prostokątne naczynie do pieczenia, 13x9x2 cali, z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Po jednej stronie każdej kromki chleba posmarować pesto. Ułóż chleb, pesto po bokach, w dolnej części naczynia do pieczenia, krojenie plastrów, aby pasowały w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny