Mozzarella i bazylia z sosem Marinara

Mozzarella i bazylia z sosem Marinara
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Mozzarellan i bazylia z sosem Marinara spróbować. Ten przepis służy 10. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 89 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka bagietki, masywny sos marinara, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pieczony czosnek i Mozzarella klopsiki z pomidorem-bazylia Marinara, Smażone kulki mozzarelli z sosem śmietanowym Marinara, oraz Wolno gotujący sos Marinara z dipem z serem Mozzarella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. w płytkiej 2-ćwiartkowej zapiekance umieść kostki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać bazylią. Łyżka sos marinara wokół sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MarinaraSos Marinara
SerSer
BazyliaBazylia
3
Piec odkryte 8 do 10 minut lub aż ser jest gorący i bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podawać z plastrami bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn