Motylowe kotlety wieprzowe w stylu kubańskim

Motylowe kotlety wieprzowe w stylu kubańskim
Motylowe kotlety wieprzowe w stylu kubańskim wymagają około 52 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 4 osób. Za 3,61 USD za porcję ten przepis pokrywa 36% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 650 kalorii , 51 g białka i 44 g tłuszczu . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i kup mielony kminek, kotlety wieprzowe, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. 4 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i דל פחמימות,zną . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje spektakularną ocenę Spoonacular wynoszącą 84% . Kubańskie medaliony wieprzowe , pieczony kurczak w sosie motylkowym z cebulą i marchewką oraz kubańska czarna fasola z ryżem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
2
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
3
W dużym naczyniu do pieczenia wymieszaj trzepaczką 1/2 szklanki soku pomarańczowego, 1/4 szklanki soku z limonki, 3 łyżki oregano, czosnek, kminek i olej rzepakowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Dodaj wieprzowinę i obróć, aby ją pokryć. Przykryj i pozwól marynować przez co najmniej 15 minut i do 2 godzin w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Wyjmij wieprzowinę z marynaty i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Połóż kotlety na płaskiej powierzchni, przekrojoną stroną do góry, dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
7
Połóż 1 plaster sera, 2 plasterki szynki, kilka plasterków ogórka i kolejny plaster sera na 1 połówce kotleta. Złóż, posmaruj wierzch olejem i dopraw solą i pieprzem. Powtórz z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
8
Połóż kotlety na grillu, stroną z olejem do dołu i grilluj, aż będą złocistobrązowe, 3 do 4 minut. Obróć kotlety i grilluj dalej, aż spód będzie złocistobrązowy, a ser się roztopi, 2 do 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Ubij resztę soku pomarańczowego i limonkowego, oregano i kolendrę z oliwą z oliwek, solą i pieprzem do smaku. Nałóż na kotlety i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W52 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn