Mostek z sosem żurawinowo-chrzanowym

Mostek z sosem żurawinowo-chrzanowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 431 kalorii, 47g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Chanuka. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, grubo zmielony pieprz, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Mostek żurawinowy z puree chrzanowym, Mostek z sosem żurawinowym, oraz Mostek wołowy z sosem żurawinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć cebulę w proszku, sól, pieprz i ziele angielskie; pocierać mostek.
Przeciąć mostek na pół; umieścić w 5-qt. powolna kuchenka.
Połączyć sos żurawinowy, chrzan, sok z cytryny i liść laurowy; polać wołowiną.
Przykryć i gotować na niskim przez 6-7 godzin lub do miękkości.
Zdjąć mostek i ogrzać. Odcedzić soki do gotowania; wyrzucić liść laurowy.
Przenieść 3 szklanki soków do gotowania na małym rondlu.
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka; wymieszaj z sokami. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Cienko pokroić wołowinę w poprzek ziarna; podawać z sosem.