Mostek z sosem żurawinowo-chrzanowym

Mostek z sosem żurawinowo-chrzanowym
Mostek z sosem żurawinowo-chrzanowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 431 kalorii, 47g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Chanuka. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, grubo zmielony pieprz, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Mostek żurawinowy z puree chrzanowym, Mostek z sosem żurawinowym, oraz Mostek wołowy z sosem żurawinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć cebulę w proszku, sól, pieprz i ziele angielskie; pocierać mostek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Przeciąć mostek na pół; umieścić w 5-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Połączyć sos żurawinowy, chrzan, sok z cytryny i liść laurowy; polać wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Przykryć i gotować na niskim przez 6-7 godzin lub do miękkości.
5
Zdjąć mostek i ogrzać. Odcedzić soki do gotowania; wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
6
Przenieść 3 szklanki soków do gotowania na małym rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka; wymieszaj z sokami. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Cienko pokroić wołowinę w poprzek ziarna; podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia36
Magazyn