Mostek Wołowy Z Grilla

Mostek Wołowy Z Grilla
Grillowany mostek wołowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na danie główne. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka płynnego dymu, nasion selera, soli cebulowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Niewiele osób lubi tę żydowską potrawę. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Z łyżką wynik 61% to danie jest solidne. Spróbuj Mostek Wołowy Z Grilla, Mostek Wołowy Z Grilla, oraz Mostek Wołowy Z Grilla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz czosnek w proszku, sól cebulową i sól selera; przetrzyj mostek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Dodatkowy Sos Taco OpcjonalnieDodatkowy Sos Taco Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Umieścić w dużej zamykanej plastikowej torbie; w razie potrzeby posypać płynnym dymem. Uszczelnij torbę i obróć do płaszcza; przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Do sosu, w dużym rondlu, połączyć 2 szklanki wody, keczup, cebula, 4 łyżki sosu Worcestershire, brązowy cukier, ocet, nasiona selera, pieprz i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając. Schłodzić; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Nasiona SeleraNasiona Selera
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
4
Umieść mostek w holenderskim piekarniku; dodaj pozostałą wodę i sos Worcestershire do patelni. Przykryj mocno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Piec w temperaturze 325° przez 1-1 / 2 godziny; odcedzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Baste z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Piec bez przykrycia, 1-2 godziny dłużej lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Odstawić na 20 minut; cienko pokroić w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze typy na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Lava Cap Syrah. Recenzenci bardzo lubią to z 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Lava Cap Syrah
Lava Cap Syrah
Lava Cap ' s Syrah vineyard znajduje się na łagodnym, południowym zboczu. Ta lokalizacja pozwala na dłuższy czas zawieszenia, który daje w pełni rozwinięty aromat, smak i taninę, co skutkuje intensywnością i głębią wina. Ciemna wiśnia i śliwka zapewniają intensywność wypełniania ust z nutą chleba świętojańskiego i przypraw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia22
Magazyn