Przepis Grillowany mostek wołowy może zaspokoić Twoje żydowskie pragnienie w około 4 godziny i 10 minut. Ten przepis bez glutenu i nabiału serwuje 8 i kosztuje 1,72 zł za porcję. To danie główne ma 242 kalorie, 24g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 46 osób próbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Jeśli masz pod ręką mieloną musztardę, sól, płynny dym i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mostek Wołowy Z Grilla, Mostek Wołowy Z Grilla, oraz Mostek Wołowy Z Grilla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce połącz pierwsze sześć składników; przetrzyj mostek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Miejsce w 3. Wolnowar.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
W dużej misce połączyć składniki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Polej połowę mostka; pozostałą część sosu odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
5
Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 4-5 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze typy na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Yangarran Estate Vineyard PF Shiraz z oceną 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
PF (Preservative Free) Shiraz jest wytwarzany z winogron uprawianych na certyfikowanej biodynamicznej winnicy jednokadłubowej, uprawianej bez herbicydów, fungicydów lub syntetycznych chemikaliów. Jest wytwarzany bez żadnych dodatków: siarki (konserwantu), kwasu, garbników lub wykończeń. To średnio mocne, świeże, owocowe wino, które jest pyszne jako młode wino. Mając to na uwadze, mają PF shiraz z powrotem do ich pierwszego rocznika 2013, który nadal pokazuje niektóre z uroczych żywych postaci.Wegańskie