Mostek Wołowy Po Niemiecku

Mostek wołowy w stylu niemieckim jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 10 porcjami. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Jest idealny do Chanuka. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób naprawdę lubiło to Żydowskie danie. Mieszanka pieczenia jabłko, mostek wołowy, kminek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać nasiona kminku, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Z Kminkiem jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Mostek Wołowy W Stylu Teksańskim, Mostek Wołowy W Stylu Toskańskim, oraz Texas-Style Grillowany Mostek Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć tłuszcz z mostka.
Umieścić mięso na półce w patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Ułóż plastry jabłka na mięsie; łyżkę kiszonej kapusty na jabłku i posyp kminkiem.
Mżawka bulion nad i wokół mostek. Przykryć i piec w temperaturze 325 przez 1 1/2 godziny.
Ułóż ziemniaki wokół mięsa; ziemniaki i mięso podlać sokami z patelni. Przykryć i piec 2 godziny lub aż ziemniaki będą miękkie.
Mięso przełożyć na półmisek. Ułóż jabłko, kiszoną kapustę i ziemniaki wokół mięsa; skropić 1 szklanką soków z patelni.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Peter Lehmann Barossan Shiraz. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
![Peter Lehmann Barossan Shiraz]()
Peter Lehmann Barossan Shiraz
Stworzony przez następne pokolenie winiarzy Petera Lehmanna, Barossan prezentuje wspaniałe owoce pochodzące z wielu legendarnych subregionów w dolinie Barossa.Winiarze zidentyfikowali różne interpretacje tej klasycznej odmiany, aby płynnie ze sobą łączyć, zapewniając złożone i warstwowe wino o intensywności i elastyczności owoców. Uniesione aromaty wiśni i ponurych ciemnych owoców płynnie łączą się ze słodką czekoladą i nutą mokki. Intensywne, obfite i pełne wino z delikatnymi taninami i miękkim, elastycznym wykończeniem.To bogate i odważne wino doskonale uzupełnia smaki wolno pieczonego mięsa z grilla, takiego jak stek Wagyu.