Mostek Wołowy Marinara
Mostek wołowy Marinaran to danie główne, które serwuje 10. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 38g białka, oraz 16G tłuszczu. Za 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to Żydowskie danie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, selera, marchwi i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Chanuka. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mostek Wołowy Marinara, Mostek Wołowy, oraz Farro Beef Mushroom Asparagus Marinara dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Posyp mostek solą i pieprzem. W dużym holenderskim piekarniku rozgrzej olej na średnim ogniu. Brązowy mostek po obu stronach.
Dodaj seler i marchewkę na tę samą patelnię; gotuj i mieszaj 2-3 minuty lub do miękkości.
Dodaj wino; gotować, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki z patelni. Dodaj sos marinara.
Wróć mostek na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; dusić pod przykryciem 3-1/2 do 4 godzin lub do miękkości mięsa.
Usuń mostek z patelni. Odtłuścić tłuszcz z sosu.
Pokrój mostek ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki; podawać z sosem.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to świetny wybór na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Jednym z win, które można spróbować, jest Angove Family Winemakers family Crest Shiraz. MA 4,2 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Angove Family Winemakers Family Crest Shiraz]()
Angove Family Winemakers Family Crest Shiraz
2012 Angove Famliy Crest Shiraz jest ciemnoczerwony z fioletowymi odcieniami. Aromaty przypraw, pieprzu, czerwonej wiśni i czarnej czekolady. Smaki gorzkiej czekolady i lukrecji, Czerwona wiśnia/malina z obecnością wypełniającą usta i miękkimi, utrzymującymi się taninami.