Mostek Wołowy Cajun
Mostek wołowy Cajun to danie główne, które serwuje 3. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 40g białka, oraz 14g tłuszczu. Za 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób naprawdę lubiło to Żydowskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę cajun, mostek wołowy, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 54%. Podobne przepisy obejmują Mostek Wołowy, Duszony Mostek Wołowy, oraz Duszony Mostek Wołowy.
Instrukcje
Umieść mięso tłustą stroną do góry w natłuszczonym 11-calowym. x 7-w. naczynie do pieczenia. W misce połącz przyprawę kreolską, sól czosnkową, pieprz cytrynowy i pietruszkę. Natrzyj mięso.
Dodaj liść laurowy. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez około 2-1/2 godziny lub do momentu, gdy mięso będzie miękkie.
Odcedź i wyrzuć soki. Odrzuć liść laurowy.
W rondelku połącz sos pomidorowy, cukier, brązowy cukier, w razie potrzeby płynny dym i sos z ostrej papryki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Polej mięso. Przykryj i piecz 30 minut dłużej lub do miękkości mięsa i podgrzania sosu.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze typy na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Przejście graniczne Tait Shiraz z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Przejście Graniczne Tait Shiraz]()
Przejście Graniczne Tait Shiraz