Mostek wołowy Cajun to danie główne, które serwuje 3. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 40g białka, oraz 14g tłuszczu. Za 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób naprawdę lubiło to Żydowskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę cajun, mostek wołowy, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 54%. Podobne przepisy obejmują Mostek Wołowy, Duszony Mostek Wołowy, oraz Duszony Mostek Wołowy.
Instrukcje
1
Umieść mięso tłustą stroną do góry w natłuszczonym 11-calowym. x 7-w. naczynie do pieczenia. W misce połącz przyprawę kreolską, sól czosnkową, pieprz cytrynowy i pietruszkę. Natrzyj mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj liść laurowy. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez około 2-1/2 godziny lub do momentu, gdy mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Odcedź i wyrzuć soki. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
4
W rondelku połącz sos pomidorowy, cukier, brązowy cukier, w razie potrzeby płynny dym i sos z ostrej papryki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Sos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Ramię
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Polej mięso. Przykryj i piecz 30 minut dłużej lub do miękkości mięsa i podgrzania sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze typy na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Przejście graniczne Tait Shiraz z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.