Mostek słodko-kwaśny z melasą z granatu i suszonymi owocami

Mostek słodko-kwaśny z melasą z granatu i suszonymi owocami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc wypróbuj słodko-kwaśny mostek z melasą z granatu i suszonymi owocami. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 906 kalorii, 74g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 6,73 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 79 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Udaj się do sklepu i odbierz morele, colę, melasę z granatów i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Granat Melasa Mostek, Mostek słodko-kwaśny, oraz Mostek słodko-kwaśny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik w temperaturze 177°. w robocie kuchennym lub blenderze przetwarzaj wszystkie składniki z wyjątkiem suszonych owoców i wołowiny, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na dużą patelnię z grubym dnem i przykryć sosem. Rozsypać suszonymi owocami. Przykryć szczelnie folią i gotować przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Obrócić mostek, przykryć folią i piec przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Zdjąć pokrywę i gotować, aż mięso będzie przetargu widłowego, o 30 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wyjąć z piekarnika i namiotu folią na 30 minut przed wyrzeźbieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
W międzyczasie umieścić patelnię na 2 palnikach i doprowadzić sos do wrzenia. Zmniejszyć do pożądanej konsystencji i dostosować przyprawy z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
7
Wyciąć tłuszcz z mięsa (gdzie można go zobaczyć) i pokroić na ziarno na żądaną grubość. Ułóż plastry na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Polać pokrojone mięso sosem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia42
Magazyn