Mostek słodko-kwaśny
Słodko-kwaśny mostek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 549 kalorii. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś butelkowany sos chili, liść laurowy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Mostek słodko-kwaśny, Mostek słodko-kwaśny, oraz Mostek słodko-kwaśny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać olej roślinny w dużym holenderskim piekarniku lub ciężkiej patelni na średnim ogniu; patelnia suszyć ręcznikami papierowymi. Mięso natrzeć czosnkiem i popękanym czarnym pieprzem i wstawić do gorącego oleju. Brązowy mostek po obu stronach, 3 do 4 minut na stronę.
Zdjąć mostek i odstawić na bok.
Zmniejszyć ogień do średniej i gotować i mieszać cebulę aż bardzo rumiane, o 10 protokół; wymieszać bulion wołowy i czerwone wino do pieca holenderskiego. Zeskrobać wszelkie brązowe kawałki i doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu.
Wymieszać sos chili, brązowy cukier, ocet jabłkowy i liść laurowy do mieszanki czerwonego wina; umieścić mostek w sosie. SOS łyżka nad mięsem i przykryć holenderski piekarnik.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż mostek będzie miękki, 2 do 3 godzin.
Niech mostek ostygnie na patelni.
Wyjąć mostek, pokroić mięso i powrócić plastry na patelnię.
Powrót do piekarnika i piec, aż sos jest bulgotanie, 10 do 15 protokół.