Mostek Klasyczny

Klasyczny mostek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 560 kalorii, 55g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka mostku wołowego, mocno kawy, sos pomidorowo-chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Spróbuj Wędzony mostek wołowy: Texas BBQ Classic, Simple Slow-Cooker Mostek & Serdeczny Mostek Tacos, oraz Klasyczne przepisy świąteczne wykonane z klasycznych składników! # DiamondNuts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki; posypać mieszaniną po obu stronach mostku.
Rozgrzać olej na średnim ogniu w dużej ciężkiej patelni ustawionej na 2 palnikach.
Dodać mostek, strona tłuszczu w dół, i gotować około 5 protokół lub aż rumiane na spodzie. Włączyć mostek; dodać seler i 1 szklanka cebuli wokół boków patelni. Gotować, mieszając warzywa od czasu do czasu, 6 do 8 minut lub aż mostek jest rumiane i warzywa są złote.
W misce wymieszać sos chili, kolejne 4 składniki i pozostałą posiekaną cebulę; polać mostkiem, połączyć z sokami z patelni i warzywami. Przykryć folią aluminiową i piec 1 godzinę.
Dodaj wino, przykryć, i piec 2 1/2 do 3 więcej godzin lub aż mostek jest bardzo delikatny po przekłuciu widelcem.
Przenieść do deski do krojenia; odstawić 10 minut. Pokroić cienko na ziarno i ułożyć na ciepłym talerzu. Tłuszcz odtłuszczony z soków z patelni; soki podawać jako sos.
*Do celów testowych użyliśmy uniwersalnej Greckiej przyprawy Cavendera.
**Do celów testowych użyliśmy sosu Chili Heinz.