Mostek Helen
Przepis Helen mostek może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w około 2 godziny i 45 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje $4.0 za porcję. To danie główne ma 510 kalorii, 61g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, sos pomidorowy, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest idealny do Chanuka. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Helen ' s Shoofly Pie, Struffoli babci Helen, oraz Helen Salmon Chesseball. dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym ciężkim rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Sear mostek ze wszystkich stron.
Wyjąć z patelni i podsmażyć cebulę i czosnek. Powrót mostek na patelnię, i doprawić papryką, sól koszerna, i pieprz; przykryć sosem pomidorowym i 1 szklanka wody. Przykryć i dusić 2 godziny.
Usuń mostek z patelni, i ostudzić; pokroić na przekątnej, powrót do patelni, i gotować 30 minut lub do miękkości.
Dekorować, w razie potrzeby.
* Zapytaj rzeźnika o mostek do pierwszego cięcia lub płaskiego cięcia, który jest szczuplejszy.
** Aby uzyskać dodatkowy smak, dodaj 3 do 4 marchewek do mostka na 40 minut przed gotowaniem.