Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Louisiana Barbecue mostek spróbować. Na 1,81 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 321 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sos pieprzowy, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć syrop kukurydziany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Krówkowe Ze Złotym Syropem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Texas barbecue brisket, Mostek Wołowy Z Grilla, oraz Kanapki Z Grillem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć przyprawy. Rub 2 łyżeczki na mostek. (
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieścić pozostałą mieszankę przypraw w hermetycznym pojemniku; zapisać do 3 miesięcy do innego użycia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
3
W dużej misce, połączyć składniki sosu; mieszać, aż rozpuszcza się brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wlać 2 filiżanki do dużej plastikowej torebki zamykanej; dodać mostek. Uszczelnić worek i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc, obracając kilka razy. Przykryć i schłodzić pozostały sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
5
Przygotować grill do pośredniego ciepła, za pomocą miski ociekowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Odcedzić i wyrzucić marynatę z mostka; osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
7
Umieść mostek na patelni; grill, pokryty, na pośrednim małym ogniu przez 30-45 minut z każdej strony lub aż zbrązowieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Przenieś mostek do wytrzymałej jednorazowej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Wlać 1-1 / 4 szklanki sosu reserved na mostek. Przykryć podwójną warstwą wytrzymałej folii i szczelnie zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Grill, przykryty, na pośrednim małym ogniu przez 3-4 godziny lub do momentu, gdy mięso będzie przetargu widłowego. Pokroić mostek w poprzek ziarna.