Przepis chrzan-Crusted mostek z marchewką jest gotowy w około 5 godzin i 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. To danie główne ma 647 kalorii, 62g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $6.08 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Jeśli masz koszerną sól, rozmaryn, chrzan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pełne czerwone wino, możesz śledzić to danie główne z Kasza manna z kompot figowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Mostek Z Chrzanem Gremolata, Mostek chrzanowy Gail Simmons, oraz Mostek wołowy z sosem chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj mostek: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Obficie przyprawić mostek solą i pieprzem, a następnie zalać mąką w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać oliwę w dużym holenderskim piekarniku lub garnku żaroodpornym na średnim ogniu. Brąz mostek ze wszystkich stron, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Przełożyć mięso na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodać cebulę i 2 łyżeczki soli do garnka i gotować, mieszając, do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż cebula są karmelizowane, o 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
7
Dodaj wino i 1 szklanka wody, skrobanie się rumiane kawałki z dna garnka. Wymieszać z cukrem. Zmniejsz ciepło, aby utrzymać niskie gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
8
Zwiąż seler, rozmaryn i liście laurowe razem ze sznurkiem kuchennym i dodaj do garnka wraz z mostkiem i marchewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
Słonina Wieprzowa
9
Wytnij rundę pergaminu, aby zmieścić się w garnku; umieść bezpośrednio na cieczy, a następnie przykryj pokrywką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Słonina Wieprzowa
10
Przenieść do piekarnika i gotować 3 godziny, 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Tymczasem zrobić skórkę: mielony i rozgnieść czosnek z 1 łyżeczką soli. Chrzan grubo zetrzeć na tarce. Natkę pietruszki posiekać z pastą chrzanową i czosnkową, aż mieszanina będzie wilgotna.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mięso Mielone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
12
Wyjmij garnek z piekarnika, wyrzuć pergamin i przenieś mięso na obramowaną blachę do pieczenia. Zwiększyć temperaturę piekarnika do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina Wieprzowa
13
Wierzch mostka posmarować musztardą, a następnie wkleić mieszaniną chrzanu. Powrót mięso do garnka i piec, odkryte, aż skorupa jest złoty, 30 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina Wieprzowa
14
Przenieść mostek do deski do krojenia. Usunąć pęczek selera i usunąć tłuszcz z płynu do duszenia; w razie potrzeby rozcieńczyć pozostałą ciecz wodą. Pokroić mięso na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala