Mostaciolli z koprem włoskim, miętą i bułką tartą

Mostaciolli z koprem włoskim, miętą i bułką tartą
Mostaciolli z koprem włoskim, miętą i bułką tartą jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1122 kalorii, 14g białka, oraz 60 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz bułkę tartą plus 1/2 szklanki, liście mięty, koper włoski, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sycylijski makaron z Miecznikiem, koprem, miętą i bułką tartą, Jagnięcina z okruchami Garam Masala i sosem curry Mint, oraz Herbed Bread Crumbs.

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
2
W 12-do 14-calowej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek do czasu palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Dodać czosnek i koper włoski i gotować, mieszając często, aż światło złoty brąz i dość miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4
Dodaj 1 szklanka bułki tartej i rozdrobnione płatki czerwonej papryki i kontynuować gotowanie 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
5
Makaron gotować zgodnie z instrukcją opakowania, aż tylko al dente i dobrze osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6
Na patelnię wlać gorący makaron, dodać miętę i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
7
Wlać do ciepłego naczynia, posypać pozostałą bułką tartą i wierzchem kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
8
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn