Mostaccioli z sosem Bakłażanowym to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Bazyl, pomidor, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Spróbuj Mostaccioli z sosem śmietankowym z suszonych pomidorów, Chrupiące pieczone frytki z bakłażanem z sosem marinara (akan bakłażan parmezan frytki!), oraz Mom ' s Mostaccioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Płaszcz małą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj cebulę i czosnek; saute 2 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać bakłażana i następne 6 składników; gotować, odkryte, na średnim ogniu 10 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
5
Zdjąć z ognia i ogrzać.
6
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Makaron umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Dodać mieszaninę bakłażana i mieszanki sera; wrzucić delikatnie.