Morton Thompson Indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.87 za porcję. Jedna porcja zawiera 1310 kalorii, 132g białka, oraz 52g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną kolendrę, ząbki czosnku, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Morton ' s Steakhouse krewetki Alexander, Ciasto marchewkowe Pani Thompson, oraz Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 260°. posiekaj dobrze zarezerwowanego indyka fat.In mały rondel ustawiony na umiarkowanym ogniu, połącz zarezerwowany tłuszcz z 1/2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż cała woda wyparuje i pozostanie tylko czysty tłuszcz i małe kawałki ciała stałego.Zapasowy tłuszcz do farszu.Doprawić wnętrze indyka solą i pieprzem.Natrzeć skórę olejem i doprawić solą i pieprzem.Przygotować podroby do fastrygowania cieczy. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez cały czas do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Tłuszcz Z Indyka
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodaj więcej wody w razie potrzeby.Mięso
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1
Połącz wszystkie składniki wymienione powyżej.Przygotuj miskę bułki tartej i gotowanego mięsa mixture.In bardzo duża miska połącz składniki ze wszystkich trzech misek wymienionych powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dobrze wymieszać. (Jak powiedział Morten:"
3
Wymieszaj go rękami.
4
Mieszaj, aż bolą cię przedramiona i nadgarstki. Następnie wymieszaj go jeszcze. Teraz wrzuć go na tyle, aby nie był już grubą masą.").Luźno wypchaj indyka.Wypchaj jamę szyi i uszyj zamknięte otwory.Wiązanie nóg together.In osobna miseczka: zrobić pastę ze składników wymienionych powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Połącz wszystkie składniki na pastę w misce, dodając wystarczającą ilość mąki, aby utworzyć grubą paste.In duża otwarta patelnia do pieczenia ze stojakiem: ułóż bok piersi indyka w dół na stojaku, siedząc w płytkiej patelni do pieczenia.Uwaga: stale dodawaj wodę do dna patelni, aby kapanie nie paliło i włącz alarm dymu! Nie sądzę, żeby Morton musiał się o to martwić,ale na pewno musimy!Rozgrzej piekarnik do 50
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Włożyć indyka do piekarnika i piec go przez 15 minut, lub aż rumiane.Obróć go bok piersi i pieczenia i dodatkowe 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć z piekarnika.Teraz, gdy jest ładny i brązowy, używając ciasta lub pędzla pokryj indyka całkowicie pastą - w każdym zakamarku.Obniżyć temperaturę pieca do 163°.To gotującą się ciecz do fastrygowania, nadal dodawać cydr i wodę i zmniejszać, aż cały cydr zostanie dodany.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Zdjąć z ognia, ale utrzymać ciepło na górze pieca. * To jest twój płyn do fastrygowania.Piecz ptaka, fastrygując go często, (oryginalny przepis mówi co 15 minut) przez 4 1/2 do 5 godzin, lub aż natychmiastowy termometr mięsa czyta 180 do 185 w udzie; 170 w piersi i 160 w farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
9
Pozostaw na co najmniej 15 do 20 minut, przed oderwaniem skorupy / skóry.Zrób sos jak zwykle.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki