Morton Thompson Turcja

Morton Thompson Turcja
Morton Thompson Indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.87 za porcję. Jedna porcja zawiera 1310 kalorii, 132g białka, oraz 52g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną kolendrę, ząbki czosnku, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Morton ' s Steakhouse krewetki Alexander, Ciasto marchewkowe Pani Thompson, oraz Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 260°. posiekaj dobrze zarezerwowanego indyka fat.In mały rondel ustawiony na umiarkowanym ogniu, połącz zarezerwowany tłuszcz z 1/2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż cała woda wyparuje i pozostanie tylko czysty tłuszcz i małe kawałki ciała stałego.Zapasowy tłuszcz do farszu.Doprawić wnętrze indyka solą i pieprzem.Natrzeć skórę olejem i doprawić solą i pieprzem.Przygotować podroby do fastrygowania cieczy. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez cały czas do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Tłuszcz Z IndykaTłuszcz Z Indyka
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Dodaj więcej wody w razie potrzeby.Mięso
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1
Połącz wszystkie składniki wymienione powyżej.Przygotuj miskę bułki tartej i gotowanego mięsa mixture.In bardzo duża miska połącz składniki ze wszystkich trzech misek wymienionych powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dobrze wymieszać. (Jak powiedział Morten:"
3
Wymieszaj go rękami.
4
Mieszaj, aż bolą cię przedramiona i nadgarstki. Następnie wymieszaj go jeszcze. Teraz wrzuć go na tyle, aby nie był już grubą masą.").Luźno wypchaj indyka.Wypchaj jamę szyi i uszyj zamknięte otwory.Wiązanie nóg together.In osobna miseczka: zrobić pastę ze składników wymienionych powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Połącz wszystkie składniki na pastę w misce, dodając wystarczającą ilość mąki, aby utworzyć grubą paste.In duża otwarta patelnia do pieczenia ze stojakiem: ułóż bok piersi indyka w dół na stojaku, siedząc w płytkiej patelni do pieczenia.Uwaga: stale dodawaj wodę do dna patelni, aby kapanie nie paliło i włącz alarm dymu! Nie sądzę, żeby Morton musiał się o to martwić,ale na pewno musimy!Rozgrzej piekarnik do 50
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Włożyć indyka do piekarnika i piec go przez 15 minut, lub aż rumiane.Obróć go bok piersi i pieczenia i dodatkowe 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Wyjąć z piekarnika.Teraz, gdy jest ładny i brązowy, używając ciasta lub pędzla pokryj indyka całkowicie pastą - w każdym zakamarku.Obniżyć temperaturę pieca do 163°.To gotującą się ciecz do fastrygowania, nadal dodawać cydr i wodę i zmniejszać, aż cały cydr zostanie dodany.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
8
Zdjąć z ognia, ale utrzymać ciepło na górze pieca. * To jest twój płyn do fastrygowania.Piecz ptaka, fastrygując go często, (oryginalny przepis mówi co 15 minut) przez 4 1/2 do 5 godzin, lub aż natychmiastowy termometr mięsa czyta 180 do 185 w udzie; 170 w piersi i 160 w farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
9
Pozostaw na co najmniej 15 do 20 minut, przed oderwaniem skorupy / skóry.Zrób sos jak zwykle.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
10
Zdjąć opatrunek.Wyrzeźb jak zwykle i ciesz się!

Składniki

1jabłko, obrane, obrane i pokrojone w kostkęjabłko, obrane, obrane i pokrojone w kostkę2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejabłecznik, więcej do uzupełniania do fastrygowania, ponieważ simmersjabłecznik, więcej do uzupełniania do fastrygowania, ponieważ simmers1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki1liść laurowy, rozgniatanyliść laurowy, rozgniatany1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)680papryka habaneroświeże bułki tartej, tj. niezaspokojone kostki chleba, wystarczy na 16 # Indykświeże bułki tartej, tj. niezaspokojone kostki chleba, wystarczy na 16 # Indyk113papryka habanero3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala2Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego2warzywo (np. szpinak)nasiona kminkunasiona kminku6(mequite, hikora lub olcha)żeberka selera posiekaneżeberka selera posiekane3warzywo (np. szpinak)nasiona seleranasiona selera2warzywo (np. szpinak)musztarda sucha, Coleman ' smusztarda sucha, Coleman ' s10krewetki i żyłkitłuszcz wytopiony z Turcjitłuszcz wytopiony z Turcji2żółtka jajżółtka jaj1ząbek czosnku, rozgniecionyząbek czosnku, rozgnieciony1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony4ząbki czosnku, rozgniecione, mieloneząbki czosnku, rozgniecione, mielone3Spód: okruszki z herbatników grahamkonserwowany piernik, posiekanykonserwowany piernik, posiekany1warzywo (np. szpinak)kolendra mielonakolendra mielona10krewetki i żyłkiświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz113papryka habanerowieprzowina mielona, gotowanawieprzowina mielona, gotowana340papryka habaneromielona cielęcina, gotowanamielona cielęcina, gotowana1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosok z cebulisok z cebuli1cytryna, Skórka zcytryna, Skórka z1warzywo (np. szpinak)kwiat muszkatołowykwiat muszkatołowy1warzywo (np. szpinak)liście majeranku, mieloneliście majeranku, mielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszona musztarda, Coleman ' ssuszona musztarda, Coleman ' s4largescebula posiekanacebula posiekana1pomarańczowy, obrany i pokrojony w kostkępomarańczowy, obrany i pokrojony w kostkę3warzywo (np. szpinak)liście oreganoliście oregano1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody4Spód: okruszki z herbatników grahampietruszka mielonapietruszka mielona567papryka habaneroananas kruszony, niesłodzony i osuszonyananas kruszony, niesłodzony i osuszony2warzywo (np. szpinak)mak, pomijammak, pomijam1porcja startego parmezanu1 pojemnik (7 uncji) posiekanej cebuli1 pojemnik (7 uncji) posiekanej cebuli1warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody10krewetki i żyłkiplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1warzywo (np. szpinak)letni pikantnyletni pikantny7kilogramycały indyk, świeży, spłukany i poklepany na suchocały indyk, świeży, spłukany i poklepany na sucho10krewetki i żyłkiindycze podroby, szyja, wątroba i serceindycze podroby, szyja, wątroba i serce1warzywo (np. szpinak)kurkumakurkuma9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm283papryka habanerokasztany wodne, odsączone, posiekanekasztany wodne, odsączone, posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia61
Magazyn