Morton Thompson Turcja

Morton Thompson Turcja
Morton Thompson Indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.87 za porcję. Jedna porcja zawiera 1310 kalorii, 132g białka, oraz 52g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną kolendrę, ząbki czosnku, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Morton ' s Steakhouse krewetki Alexander, Ciasto marchewkowe Pani Thompson, oraz Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 260°. posiekaj dobrze zarezerwowanego indyka fat.In mały rondel ustawiony na umiarkowanym ogniu, połącz zarezerwowany tłuszcz z 1/2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż cała woda wyparuje i pozostanie tylko czysty tłuszcz i małe kawałki ciała stałego.Zapasowy tłuszcz do farszu.Doprawić wnętrze indyka solą i pieprzem.Natrzeć skórę olejem i doprawić solą i pieprzem.Przygotować podroby do fastrygowania cieczy. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez cały czas do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Tłuszcz Z IndykaTłuszcz Z Indyka
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodaj więcej wody w razie potrzeby.Mięso
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1
Połącz wszystkie składniki wymienione powyżej.Przygotuj miskę bułki tartej i gotowanego mięsa mixture.In bardzo duża miska połącz składniki ze wszystkich trzech misek wymienionych powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dobrze wymieszać. (Jak powiedział Morten:"
3
Wymieszaj go rękami.
4
Mieszaj, aż bolą cię przedramiona i nadgarstki. Następnie wymieszaj go jeszcze. Teraz wrzuć go na tyle, aby nie był już grubą masą.").Luźno wypchaj indyka.Wypchaj jamę szyi i uszyj zamknięte otwory.Wiązanie nóg together.In osobna miseczka: zrobić pastę ze składników wymienionych powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Połącz wszystkie składniki na pastę w misce, dodając wystarczającą ilość mąki, aby utworzyć grubą paste.In duża otwarta patelnia do pieczenia ze stojakiem: ułóż bok piersi indyka w dół na stojaku, siedząc w płytkiej patelni do pieczenia.Uwaga: stale dodawaj wodę do dna patelni, aby kapanie nie paliło i włącz alarm dymu! Nie sądzę, żeby Morton musiał się o to martwić,ale na pewno musimy!Rozgrzej piekarnik do 50
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Włożyć indyka do piekarnika i piec go przez 15 minut, lub aż rumiane.Obróć go bok piersi i pieczenia i dodatkowe 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć z piekarnika.Teraz, gdy jest ładny i brązowy, używając ciasta lub pędzla pokryj indyka całkowicie pastą - w każdym zakamarku.Obniżyć temperaturę pieca do 163°.To gotującą się ciecz do fastrygowania, nadal dodawać cydr i wodę i zmniejszać, aż cały cydr zostanie dodany.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Zdjąć z ognia, ale utrzymać ciepło na górze pieca. * To jest twój płyn do fastrygowania.Piecz ptaka, fastrygując go często, (oryginalny przepis mówi co 15 minut) przez 4 1/2 do 5 godzin, lub aż natychmiastowy termometr mięsa czyta 180 do 185 w udzie; 170 w piersi i 160 w farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
9
Pozostaw na co najmniej 15 do 20 minut, przed oderwaniem skorupy / skóry.Zrób sos jak zwykle.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
10
Zdjąć opatrunek.Wyrzeźb jak zwykle i ciesz się!

Składniki

1jabłko, obrane, obrane i pokrojone w kostkęjabłko, obrane, obrane i pokrojone w kostkę2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejabłecznik, więcej do uzupełniania do fastrygowania, ponieważ simmersjabłecznik, więcej do uzupełniania do fastrygowania, ponieważ simmers1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki1liść laurowy, rozgniatanyliść laurowy, rozgniatany1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeże bułki tartej, tj. niezaspokojone kostki chleba, wystarczy na 16 # Indykświeże bułki tartej, tj. niezaspokojone kostki chleba, wystarczy na 16 # Indyk1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapapryczka chipotle, grubo posiekanapapryczka chipotle, grubo posiekana2Batoniki toffi Heathnasiona kminkunasiona kminku6(mequite, hikora lub olcha)żeberka selera posiekaneżeberka selera posiekane3Batoniki toffi Heathnasiona seleranasiona selera2Batoniki toffi Heathmusztarda sucha, Coleman ' smusztarda sucha, Coleman ' s10krewetki i żyłkitłuszcz wytopiony z Turcjitłuszcz wytopiony z Turcji2żółtka jajżółtka jaj1ząbek czosnku, rozgniecionyząbek czosnku, rozgnieciony1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony4ząbki czosnku, rozgniecione, mieloneząbki czosnku, rozgniecione, mielone33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakonserwowany piernik, posiekanykonserwowany piernik, posiekany1Batoniki toffi Heathkolendra mielonakolendra mielona10krewetki i żyłkiświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.wieprzowina mielona, gotowanawieprzowina mielona, gotowana3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mielona cielęcina, gotowanamielona cielęcina, gotowana1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosok z cebulisok z cebuli1cytryna, Skórka zcytryna, Skórka z1Batoniki toffi Heathkwiat muszkatołowykwiat muszkatołowy1Batoniki toffi Heathliście majeranku, mieloneliście majeranku, mielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszona musztarda, Coleman ' ssuszona musztarda, Coleman ' s4largescebula posiekanacebula posiekana1pomarańczowy, obrany i pokrojony w kostkępomarańczowy, obrany i pokrojony w kostkę3Batoniki toffi Heathliście oreganoliście oregano1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapietruszka mielonapietruszka mielona5671 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ananas kruszony, niesłodzony i osuszonyananas kruszony, niesłodzony i osuszony2Batoniki toffi Heathmak, pomijammak, pomijam12 łyżeczki czosnku w proszku1 pojemnik (7 uncji) posiekanej cebuli1 pojemnik (7 uncji) posiekanej cebuli1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek10krewetki i żyłkipokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Batoniki toffi Heathletni pikantnyletni pikantny7kilogramycały indyk, świeży, spłukany i poklepany na suchocały indyk, świeży, spłukany i poklepany na sucho10krewetki i żyłkiindycze podroby, szyja, wątroba i serceindycze podroby, szyja, wątroba i serce1Batoniki toffi Heathkurkumakurkuma9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 42831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kasztany wodne, odsączone, posiekanekasztany wodne, odsączone, posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia61
Magazyn