Morszczuk w zielonym sosie

Morszczuk w zielonym sosie
Zrób stado rybne

Instrukcje

1
Wlać przez sito wyłożone drobną siatką lub gazą do małej miski, mocno naciskając na ciała stałe, a następnie wyrzucając je (będziesz miał około 1 szklanki zapasu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
1 Funt Podwójnego Steka Z Polędwicy Nowojorskiej1 Funt Podwójnego Steka Z Polędwicy Nowojorskiej
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożony Sernik Nowojorski, RozmrożonyMrożony Sernik Nowojorski, Rozmrożony
2
Gotuj ryby
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
1
Rozgrzać olej i pozostały czosnek w cazuela na małym ogniu, aż czosnek zaczyna skwierczeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Dodaj połowę mielonej pietruszki i całą rybę, skórkę do góry, jeśli filety, a następnie zacznij delikatnie wirować garnek, trzymając się obu uchwytów (pomaga to zasadzić stopy od siebie), aby ryba poruszała się powoli wokół krawędzi dna garnka i okrążeń oleju nad nim. Gotować ryby, wirując garnek, aż dno 1/2 cala ryby staje się biały, o 5 protokół. Ostrożnie obrócić rybę i kontynuować gotowanie, wirując garnek i dodając 1 lub 2 łyżki bulionu co minutę lub dwie, aż sos się zemulguje i ryba jest prawie gotowana, około 10 minut. (Użyjesz około 1/2 zapasu filiżanki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
3
Dodać groszek i pozostałą mieloną pietruszkę i gotować, wirując garnek, aż groszek będzie ciepły i ryba jest po prostu gotowane przez, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
Drobno Zmielone Orzeszki ZiemneDrobno Zmielone Orzeszki Ziemne
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
4
Uwaga kucharzy
Składniki, których będziesz potrzebować
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
1
* Dostępne w spanishtable.com.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
*Available at spanishtable.com.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia63
Magazyn