Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian przepisy do twojego pudełka z przepisami, morszczuk smażony na patelni w stylu portugalskim może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 719 kalorii, 39g białka, oraz 32G tłuszczu. Za $4.45 za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką liście laurowe, ząbki czosnku, pomidory i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako dość drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Z łyżką wynik 86%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Smażony morszczuk z koperkową sałatką ziemniaczaną, Smażony morszczuk z koperkową sałatką ziemniaczaną, oraz Smażony Morszczuk Z Polentanem I Zwiędłym Szpinakiem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Napełnij rondel do połowy wodą i zagotuj na dużym ogniu. Zdobądź x u podstawy każdego pomidora małym nożem do obierania. Opuść pomidory do wrzącej wody, aż skóra pęknie, około 30 sekund. Zanurz je w lodowatej wodzie po blanszowaniu, aby zatrzymać gotowanie. Obierz skórki z pomidorów i pokrój je wzdłuż na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 żółty Owocowy Roll-up
2
Usuń nasiona, pokrój pomidory na 1/3-calowe plastry (julienne) i odłóż je na bok. Będzie około 1 1/2 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Sos należy rozpocząć około 15 minut przed podaniem ryby, więc zacznij podgrzewać większą patelnię (dla ryb) na średnim ogniu w tym samym czasie, gdy zaczynasz SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Umieść mniejszą patelnię na średnim ogniu i dodaj oliwę z oliwek (3 łyżki stołowe) i liście laurowe. Gotuj liście laurowe, aż lekko się zrumienią, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj ziele angielskie i czosnek i gotuj przez 30 sekund, ciągle mieszając drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
6
Dodaj paprykę i cebulę i smaż, często mieszając, aż warzywa będą złote, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Dodaj pomidory, białe wino i oliwki. Dusić, aż sos będzie pachnący i lekko zgęstnieje, około 5 minut. Dopraw solą i pieprzem i zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Piersi Bażanta Jeśli)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ciasto Kukurydziane
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
8
Tuż przed dodaniem pomidorów do sosu dodaj oliwę z oliwek (1/4 szklanki) na rozgrzaną dużą patelnię. Szybko dopraw wszystkie filety solą i pieprzem z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Rozłóż mąkę kukurydzianą do płytkiej miski i pogłębiaj porcje ryb w mące kukurydzianej, po 1 na raz, naciskając, aby mąka kukurydziana przylegała, a następnie delikatnie strząsając nadmiar. Pracuj szybko i włóż każdy filet do gorącego oleju podczas ich przygotowywania. Gdy tylko mąka kukurydziana wydaje się ciemnieć, nieco zmniejsz ogień. Kluczem jest równomierne gotowanie, aby po obróceniu fileta był idealnie złocistobrązowy. Zajmie to około 3 do 4 minut na stronę. Im grubsza ryba, tym wolniej ją gotować. Obróć filety i gotuj przez kolejne 3 lub 4 minuty, aż będą chrupiące i złocistobrązowe. Za pomocą szpatułki szczelinowej przenieś rybę na pojedyncze talerze lub na półmisek. Podziel SOS, nakładając niewielką ilość grubego sosu na rybę i nakładając wokół niego pozostały sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Morszczuk działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Kusza Sonoma Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Kusza Sonoma Pinot Noir
Postarzany we francuskim Dębie, ten Pinot Noir ma piękny granatowy kolor z aromatami wiśni Bing, czerwonej maliny, przyprawy do pieczenia i subtelnych nut wanilii. Prezentuje bujną miękkość na podniebieniu w połączeniu ze smakami skoncentrowanych czerwonych i niebieskich owoców, z rdzeniem wiśni i ciemnej maliny z fioletowymi fioletowymi nutami ustnymi. Średnio mocny o zrównoważonej kwasowości, która podnosi smaki.