Morro Bay Pacific Złote ostrygi z melonami i wodą z ogórków
Ten przepis służy 5 i kosztuje 15 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 10 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka serrano chile, liście kolendry, w. ogórek długości i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ostrygi pacyficzne z azjatyckim winegretem, Woda Z Ogórków Cytrynowych, oraz Woda Ogórkowo-Miętowa.
Instrukcje
Schłodzić drobno pokrojone melony. Umieść ogórek, sok z cytryny, chile i 2 łyżki. woda w blenderze i czysta. Odcedzić i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę do 1 dnia.
Wyciągnij większość, ale nie wszystkie trunki z każdej ostrygi i nestle każdy do rundy ogórkowej. Łyżka pokrojonego w kostkę melona i trochę wody z ogórka. Top z kolendrą.