Morelowy tost Francuski

Morelowy tost Francuski
Morelowy tost Francuski to poranny posiłek, który serwuje 4. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 7,16 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 38 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka masła, gotowy krem waniliowy, sos karmelowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak spektakularne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Morelowe Tosty Francuskie Z Polewą Morelową, Tosty Francuskie Nadziewane Morelami, oraz Nadziewane Francuskie Tosty Morelowe.

Instrukcje

1
1 łyżkę masła rozpuścić na średniej wielkości patelni. Umieść morele, pokrój stronę w dół i delikatnie smaż 2-3 min. Odwrócić i gotować przez 1 min więcej, aż lekko złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać karmel do patelni i stopić do sosu, jeśli jest jeszcze zbyt gęsty, aby pokryć owoce, dodać odrobinę wody. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Śmietanę wymieszać z 4 łyżkami wody, aby poluzować, następnie zanurzyć w kromkach chleba, obracając do obtarcia. Połowę pozostałego masła roztopić na dużej patelni nieprzywierającej. Lekko otrząsnąć nadmiar mieszanki kremu z połowy kromek chleba i smażyć na maśle przez 2 min z każdej strony do złotego koloru. Powtórzyć z pozostałym masłem i chlebem, następnie podawać na gorąco z morelami karmelowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn