Morelowy tost Francuski

Morelowy tost Francuski
Morelowy tost Francuski to poranny posiłek, który serwuje 4. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 7,16 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 38 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka masła, gotowy krem waniliowy, sos karmelowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak spektakularne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Morelowe Tosty Francuskie Z Polewą Morelową, Tosty Francuskie Nadziewane Morelami, oraz Nadziewane Francuskie Tosty Morelowe.

Instrukcje

1
1 łyżkę masła rozpuścić na średniej wielkości patelni. Umieść morele, pokrój stronę w dół i delikatnie smaż 2-3 min. Odwrócić i gotować przez 1 min więcej, aż lekko złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać karmel do patelni i stopić do sosu, jeśli jest jeszcze zbyt gęsty, aby pokryć owoce, dodać odrobinę wody. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Śmietanę wymieszać z 4 łyżkami wody, aby poluzować, następnie zanurzyć w kromkach chleba, obracając do obtarcia. Połowę pozostałego masła roztopić na dużej patelni nieprzywierającej. Lekko otrząsnąć nadmiar mieszanki kremu z połowy kromek chleba i smażyć na maśle przez 2 min z każdej strony do złotego koloru. Powtórzyć z pozostałym masłem i chlebem, następnie podawać na gorąco z morelami karmelowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn