Morelowo-musztardowy Sum

Morelowo-musztardowy Sum
Morelowo-musztardowy Sum wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Na 11,41 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 136g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 1277 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka dżemu morelowego, bułki tartej, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Morelowo-Musztardowy Sum, Sum z płatków owsianych, pieczony kalafior i musztarda oraz krem cytrynowy, oraz Gingersnap-szynka chrupiąca z sosem morelowo-musztardowym.

Instrukcje

1
Połącz dżem, musztardę i ser w małej misce.Filety z suma umyć i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
MusztardaMusztarda
SerSer
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozprowadzić mieszaninę musztardy po obu stronach filetów.Przykryj każdy filet drobną bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Bułka TartaDrobna Bułka Tarta
MusztardaMusztarda
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Umieścić w lekko maślanym naczyniu do pieczenia.Przepis można przygotować do tego punktu i trzymać w lodówce do czasu potrzebnego.Gotowe do podania umieść naczynie do pieczenia w rozgrzanym piekarniku 350 stopni na około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia72
Magazyn