Morelowo-Glazurowana Marchewka

Morelowo-Glazurowana Marchewka
Morelowo-Glazurowana marchewka to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, mieloną gałkę muszkatołową, dekoruj: pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Marchewka Glazurowana Morelowo-Jalapeno, Marchewka Glazurowana Morelowo-Pomarańczowa, oraz Wolno Gotująca Się Marchewka Morelowa-Glazurowana.

Instrukcje

1
Gotować marchewkę i 1 łyżeczkę soli we wrzącej wodzie, aby przykryć w dużym rondlu 15 do 20 minut lub do miękkości; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Roztopić masło w rondlu; wymieszać z konfiturami morelowymi do wymieszania. Wymieszaj pozostałą 1/4 łyżeczki soli, gałkę muszkatołową, skórkę pomarańczową i sok pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj marchewkę i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
4
Dekorować, w razie potrzeby.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn