Morelowo-Cytrynowa Podeszwa
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Morela cytrynowa Sole może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, musztardę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana sola cytrynowa z pierogami i sosem cytrynowym, Sola cytrynowa z sosem cytrynowo-kaparowym, oraz Sola cytrynowo-Chrzanowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz blachy do pieczenia z nonstick gotowania sprayu. W talerzu ciasto, połączyć jajko i wodę. W plastikowej torbie, połączyć okruchy, sól, papryka i pieprz. Każdy filet rybny zanurzyć w mieszaninie jaj; wrzucić do worka i wstrząsnąć, aby pokryć okruchami. Ułóż ryby w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 425 stopni F przez 10 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem. (Nie obracaj ryby.)
Tymczasem, w małym rondlu, połączyć wszystkie składniki sosu; ciepła, aż bąbelki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.