Morelowe Muffinki Owsiane

Morelowe Muffinki Owsiane
Morelowe muffinki owsiane to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 18 i kosztuje 30 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, brązowy cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Muffinki Morelowo-Owsiane, Muffinki Owsiane Maple Apricot, oraz Morelowe Muffinki Z Płatkami Owsianymi Pecan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce połącz pierwsze cztery składniki. W misce anther połączyć owies, morele, masło i wrzącą wodę; mieszać, aż masło się rozpuści. Ostudzić przez 5 minut. W razie potrzeby wymieszać jajka, mleko i skórkę pomarańczową. Wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Napełnij smarowane lub wyłożone papierem kubki muffinowe dwie trzecie pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Piec w temperaturze 400° przez 20-22 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem do stojaków Z Drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn