Morelowe Biscotti
Morelowe Biscotti to bezmleczne i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz mąkę uniwersalną, cukier, jajka plus 2 żółtka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Biszkopty figowe, morelowe i orzechowe, Morelowe Biscotti, oraz Biszkopt Morelowo-Migdałowy.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do górnej i dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem. W małej misce, ubić razem mąkę, proszek do pieczenia i sól; odstawić.
W dużej misce, śmietana razem cukier, jajka i żółtka z mikserem elektrycznym, aż blady i kremowy, o 3 protokół. Beat in vanilla. Ubić w mące, aż się połączy, a następnie wymieszać z morelami.
Za pomocą mąki ręce, podzielić ciasto na 4 kawałki. Uformuj każdy kawałek ciasta w kłódkę o szerokości 3 cali.
Piec do wyschnięcia i sztywne, ale nie bardzo ciemnieje w Kolorze, 35 protokół. Wyjmij ciasteczka z piekarnika i za pomocą ząbkowanego noża pokrój ciasto na 1-calowe ciasteczka.
Ułożyć ciasteczka pokroić bok na blachy do pieczenia i piec, aż złoty i suche, kolejne 15 protokół.
Przenieś ciasteczka do regałów chłodzących. Biscotti pozostanie w hermetycznym pojemniku przez około tydzień.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.