Morelowe Batoniki Streusel
Morelowe batoniki Streusel mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, konfitury morelowe, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Żurawinowo-Morelowe Batoniki Streusel, Morelowe wiśniowe bezglutenowe ciasto kawowe Streusel (lub tarta), oraz Malinowe Batoniki Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło i lekko mąki 9-by-13-cala patelni do pieczenia.
Płatki owsiane, mąka, cukier, cynamon, soda oczyszczona i sól w robocie kuchennym do połączenia.
Dodać masło i ekstrakt z wanilii, pulsując, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Dodaj mleko; pulsuj, aż mieszanina zbryli się i będzie lekko wilgotna. (
Dodaj kolejną łyżkę mleka, jeśli mieszanina jest zbyt sucha.)
Odstawić 1 szklankę ciasta; pozostałe ciasto wcisnąć w równą warstwę na patelni.
Piec na złoty kolor, 20 minut.
Konfitury rozprowadzić równomiernie na gorącym cieście; na wierzch wyłożyć pozostałe ciasto i migdały.
Piec na złoty i bąbelkowy, 35 protokół. Ostudzić na stojaku z drutu i pokroić w pręty.