Morelowe batoniki Joanne

Morelowe batoniki Joanne
Morelowe batoniki Joanne to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 18. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka złotego brązowego cukru, cukru pudru, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Kremowa Bruschetta Joanne, Sernik cytrynowy prawie beztłuszczowy Joanne, oraz Kanapka Super Hero Joanne.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 8x8x2-calowe szklane naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem. Mieszamy mąkę, cukier i sól w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj masło; za pomocą włączania / wyłączania, przetwarzaj, aż powstanie gruba Mączka. Nacisnąć okruchy mocno na dno naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Piec, aż środek będzie złoty, o 25 protokół. Utrzymuj temperaturę pieca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Umieść morele w małym rondlu; dodaj wystarczającą ilość wody do przykrycia. Gotować do miękkości, o 4 protokół; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do małej miseczki. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić jajka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać brązowy cukier i wanilię; ubić do zgęstnienia. Wymieszać mieszankę mąki, następnie orzechy i morele.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MorelaMorela
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
4
Rozłóż na kruchym chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Piec ciastko, aż dmuchane, ciemnobrązowy, i wykałaczka włożona do polewy wychodzi z małych wilgotnych okruchów dołączonych, o 35 protokół. Schłodzić w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Potnij ciastko na 6 pasków, a następnie w poprzek na trzecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
7
Przelew na papier woskowany. Cukier puder przesiać na batony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn