Morelowe batoniki Joanne
Morelowe batoniki Joanne to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 18. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka złotego brązowego cukru, cukru pudru, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Kremowa Bruschetta Joanne, Sernik cytrynowy prawie beztłuszczowy Joanne, oraz Kanapka Super Hero Joanne.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 8x8x2-calowe szklane naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem. Mieszamy mąkę, cukier i sól w procesorze.
Dodaj masło; za pomocą włączania / wyłączania, przetwarzaj, aż powstanie gruba Mączka. Nacisnąć okruchy mocno na dno naczynia.
Piec, aż środek będzie złoty, o 25 protokół. Utrzymuj temperaturę pieca.
Umieść morele w małym rondlu; dodaj wystarczającą ilość wody do przykrycia. Gotować do miękkości, o 4 protokół; odcedzić i odstawić.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do małej miseczki. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić jajka w dużej misce.
Dodać brązowy cukier i wanilię; ubić do zgęstnienia. Wymieszać mieszankę mąki, następnie orzechy i morele.
Rozłóż na kruchym chlebie.
Piec ciastko, aż dmuchane, ciemnobrązowy, i wykałaczka włożona do polewy wychodzi z małych wilgotnych okruchów dołączonych, o 35 protokół. Schłodzić w naczyniu.
Potnij ciastko na 6 pasków, a następnie w poprzek na trzecie.
Przelew na papier woskowany. Cukier puder przesiać na batony.