Morelowa Glazurowana Kaczka
Morelowa Glazurowana kaczka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje $7.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, piersi z kaczki, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Crockpot Miód I Morela Glazurowana Kaczka, Piersi z kaczki z morelowym chutneyem, oraz Pastilla z kaczki, moreli i orzechów piniowych.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Roztopić 1/4 szklanki masła w ciężkiej patelni na średnim ogniu. Brązową skórę piersi kaczki od strony dołu przez około 2 minuty bez potrząsania patelnią. Odwrócić i gotować z drugiej strony przez kolejne 2 protokół.
Wyjąć na blachę i piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut.
Przełożyć piersi kaczki na deskę do krojenia i odstawić na odpoczynek.
Korzystanie z tej samej patelni gotowane kaczkę w, podsmażyć cebulę, na średnim ogniu, aż złoty kolor.
Dodać posiekane morele, ocet jabłkowy, bulion z kurczaka i białe wino. Gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 10 protokół.
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą z niewielką ilością zimnej wody, aby utworzyć zawiesinę. Powoli dodaj go do mieszanki moreli, stale mieszając, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
Pozostawić do gotowania, aż smak pasty zniknie, około 3 do 4 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Wymieszać estragon i pozostałe 3 łyżki masła.
Pokroić pierś kaczki na ukosie.
Połóż trochę sosu na podstawie każdego białego talerza i wierzch z kaczką. Łyżka trochę więcej sosu na kaczkę i podawać.